filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

ehorses Banner Web ES Catalan 1

NOTICIES DESTACADES

L’AACCT celebrarà una nova edició del seu Sopar de Gala Hípica

  • Published in

logo-sopadegala-20152El proper dia 31 de gener de 2015, a partir de les 21:00 hores, l’Associació d’Amics del Cavall de les Comarques de Tarragona (AACCT), celebrarà una nova edició del seu sopar de Gala que enguany es celebrarà a les instal.lacions de l’Hotel NH de Reus.

Durant la celebració del sopar anual es realitzarà el lliurament dels premis corresponents a la novena edició de la Lliga de Tarragona, així com a persones i entitats que han donat el seu suport al sector hípic durant la temporada 2014, reconeixent-se també els mèrits esportius dels genets i amazones de la província.  

Podeu trobar més informació d’aquest event podeu clicar en el següent enllaç:

Sopar de Gala

 

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar