appfch2

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

ehorses Banner Web ES Catalan 1

NOTICIES DESTACADES

Daniel Garcia Giró, millor Dirigent Professional de l’Esport

  • Published in

Dani GiroDaniel Garcia Giró, director del CSIO Barcelona, ha estat distingit com a “Millor Dirigent Professional de l’Esport” per l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport (ACDE), durant la Gala celebrada el passat divendres a l’Hotel Avenida Palace de Barcelona.


El Jurat de l’ACDE, ha distingit a Daniel Garcia Giró, com el millor Dirigent Professional per la seva tasca al capdavant de l’organització del CSIO Barcelona, durant les darreres temporades. Garcia Giró va rebre aquest guardó durant la “Nit del Dirigent”, que aquest any arribava a la seva 31ª Edició i que reconeixia la seva tasca com a Director d’aquest Concurs Internacional, que s’organitza durant el mes de setembre a les instal.lacionsdel Real Club de Polo de Barcelona, i que és actualment l’esdeveniment hípic més important del món, i que acull des del 2013, la gran Final de la Copa de Nacions Furusiyya.

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar