appfch2

filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

ehorses Banner Web ES Catalan 1

NOTICIES DESTACADES

Nou llistat de centres FIATC

  • Published in

fch xxLa companyia asseguradora, FIATC, ha informat dels nous centres concertats per la companyia i que afecten a tots els Genets i Amazones amb llicència 2015 i que tinguin més de 16 anys. A continuació podeu descarregar-vos el document amb tots els centres:

Centres_Concertats_FIATC.pdf

 

Us recordem que davant qualsevol accident, haureu de trucar al telèfon d’assistència que consta a la part posterior de la vostra llicència (902.102.264) i allà us indicaran el centre més proper a on haureu de dirigir-vos.

Recordem que en Cas d’Accident:

-          Si requereix assistència urgent, dirigir-se al centre concertat més pròxim. En cas de dubte, truqueu al telèfon d’urgències 902.102.264 que us indicarà on heu d’anar.

-          Tenir a mà el DNI i la llicència federativa, ja que us la demanaran al centre concertat.

-          Demanar l’informe mèdic d’assistència i complimentar el parte d’accident (estarà a la vostra disposició a la web de la federació, a l’apartat “Assegurances”).

-          Enviar les dues coses (màx. 48h des de l’accident), per fax al número 93.280.46.49. 

 

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar