filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

ehorses Banner Web ES Catalan 1

NOTICIES DESTACADES

El Senat aprova la creació de la Comissió Nacional del Cavall

  • Published in

destacadohemicicloAquesta setmana, s’ha aprovat en el Senat la Creació de la Comissió Nacional del Cavall, una comissió que té com a objectiu la potenciació del sector equí a Espanya i que pretén tenir representació dels diferents ministeris implicats en el sector eqüestre.

 

Aquesta iniciativa sorgeix com a resposta de l’administració al treball encarregat per la RFHE, amb la col.laboració de diferents associacions de ramaders, a la consultora Deloitte de l’Estudi de l’impacte del Sector Eqüestre a Espanya, realitzat l’any 2013. Aquest estudi, va sorgir a conseqüència de la primera reunió de la Comissió para el foment del cavall d’esport, que a proposta de la RFHE, va tenir lloc a la seu de la Federació Espanyola.

 

L’objectiu d’aquesta comissió, serà la coordinació de les actuacions per realitzar una política integral en relació al cavall, una demanda generada en els darrera anys. 

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar