filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

ehorses Banner Web ES Catalan 1

NOTICIES DESTACADES

III Simposium destinat a Tècnics d’Equitació

  • Published in

LOGO RFHEDel 24 al 26 de març, es celebrarà la III edició del Simposium per a Tècnics d’Equitació, que es celebrarà a l’Escola Espanya d’Equitació de Somosaguas (Madrid), i que està dirigit a Tècnics dels Nivells 1, 2 i 3.

Aquest Simposium, que està coordinat per la Fundación para la Promoción del Deporte Ecuestre i la Real Federación Hípica Española, serà impartit per Patricio Maldonado (Salt d’Obstacles), Juan Queipo de Llano (CCE) i Luis Lucio (Doma Clàssica) i estarà sota la direcció de Luis Fernández Gil Fournier.  

Si voleu més informació podeu adreçar-vos directament a la següent direcció:

 

http://fundacionecuestre.org/actualidad/

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar