filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

ehorses Banner Web ES Catalan 1

NOTICIES DESTACADES

L’1 d’Octubre s’iniciarà el procés de peticions de competicions territorials per l’any 2015

  • Published in

fch xxLa Federació Catalana d’Hípica, a través del seu departament tècnic i de competicions,  iniciarà el procés de peticions de competicions territorials per la temporada 2015 el proper dia 1 d’octubre. Aquest procés estarà obert fins el dia 15 de novembre, que serà el darrer dia per poder demanar proves oficials.

Us recordem que per a dur a terme les sol•licituds de proves nacionals, aquestes s’han de tramitar a través del sistema de gestió de la Federació Catalana d’Hípica, tal i com ja s’ha fet en les darreres temporades.

 

Pel que fa a les proves de caràcter Nacional, la RFHE, obrirà el seu procés el proper dilluns dia 15 de setembre i romandrà obert fins el dia 31 d’octubre, a excepció de les proves de Salt d’Obstacles que tenen un calendari específic. En aquest sentit, els Campionats s’hauran de demanar a partir del dia 15 de setembre, els CSN5*-CSN5*E, a partir del dia 22 de setembre, el CSN4*, a partir del 29 de setembre, el CSN3* a partir del 8 d’octubre, mentre que els CSN2* i CSN1* ho hauran de demanar a partir del 20 d’octubre. La RFHE no permetrà realitzar les sol·licituds de competicions abans de les dates d’apertura establertes per la pròpia entitat. 

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar