appfch2

filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

ehorses Banner Web ES Catalan 1

NOTICIES DESTACADES

TOPIBERIAN entrevista a Francisco Guerra, Director Tècnic de la Federació Catalana d’Hípica

  • Published in

 

paco guerra_YO8F7440Els nostres companys de TOPIBERIAN, han entrevistat, durant la celebració del darrer Campionat d’Espanya de Doma de Menors, el Director Tècnic de la Federació Catalana d’Hípica, Francisco Guerra.

Francisco Guerra, que va ser entrevistat per Katharina Braren, va fer balanç del Campionat d’Espanya de Doma de Menors, on va exercir de Jutge, i va fer una valoració del Campionat d’Europa de Ponis, on va ser el màxim responsable de l’equip espanyol.  A continuació us deixem el vídeo on podeu conèixer les impressions de Francisco Guerra:

Entrevista Francisco Guerra

 

 

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar