filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

ehorses Banner Web ES Catalan 1

NOTICIES DESTACADES

Beatriz Ferrer-Salat i "Delgado" Campions d'Espanya de Doma Clàssica

  • Published in

article-ferrer-salat-reino-en-un-excepcional-campeonato-5753403bb52d2Durant aquest cap de setmana ha tingut lloc a la instal·lacions d'Oliva Nova, el Campionat d'Espanya de Doma Clàssica Absolut i Paraeqüestre, on Beatriz Ferrer-Salat i "Delgado" aconseguien una mitjana de 83,500% adjudicant-se l'or.

No és la primera vegada que Beatriz Ferrer-Salat, guanya la medalla d'or en un Campionat d'Espanya, però aquesta vegada per aconseguir-ho ha hagut de treure tot el seu potencial per doblegar el que ha estat la sensació de la cita, Severo Jurado amb " Lorenzo "qui l'ha acompanyat al podi al costat de Borja Carrascosa i" Wonder ".

A la categoria Paraecustre grau II, Jordi Rubio muntant a "Orinosa" amb una mitjana de 62,000% es proclamava Campió d'Espanya. La medalla de bronze va ser per a Pere Pascual amb "Dardo", acompanyats al podi per David de la Iglesia que va ser plata.

Moltes Felicitats!

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar