Nova Targeta de Moviment d’Èquids

  • Published in
  • Categoría: Notícies Federació

reuniotmequidsProp de mig centenar de persones es van reunir ahir a la seu del DAMM per conèixer de primera mà el que serà la nova Targeta de Moviment d’Èquids, un document coordinat pel Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, juntament amb les Comunitats Autònomes.

 

Cristina Massot, Cap del Departament de prevenció i salut animal de la Subdirecció General de Ramaderia de la Generalitat de Catalunya, va ser l’encarregada de presentar a l’auditori, la nova Targeta de Moviment d’Èquids que entrarà en vigor properament. Aquets nou document serà vigent durant tota la vida del cavall, i permetrà la circulació temporal del cavall per tot el territori nacional, juntament amb el passaport del cavall, per un període no superior a 30 dies (s’està estudiant la possibilitat d’augmentar aquest guarisme), sempre i quan es retorni a la ubicació d’origen i no existeixi un canvi de titular. D’aquesta manera, no caldrà tramitar les guies de transport.

 

Aquest document, que encara no està disponible, s’haurà de tramitar en algunes de les oficines del DAAM (No es podrà realitzar a totes) i per poder demanar-ho s’exigirà tenir el Passaport o DIE del cavall , que la persona titular del cavall presenti la sol·licitud personalment, estar registrats en el RIIA (registre de la base de dades d'identificació individual animal) i que la ubicació del cavall disposi de Codi REGA (número d'explotació ramadera).

 

Properament, i un cop tinguem més informació al respecte,  us facilitarem més informació.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI