Assegurances estades de Nadal

  • Published in

fch xxLes vacances  escolars de Nadal, possibilita que moltes associacions i clubs, organitzin per a aquestes dates, activitats de casals i estades esportives per als més menuts i joves. La Federació Catalana està treballant activament per aconseguir una pòlissa que cobreixi aquestes activitats, per aquest motiu necessitem la col.laboració dels Clubs. 

 

Per poder aconseguir una pòlissa amb òptimes condicions de preu, necessitem avaluar quins clubs estaríeu interessats en acollir-vos en aquesta pòlissa per tal de poder negociar amb les companyies asseguradores. En principi, les cobertures seran semblants a les que ja s’ofereixen durant el període de vacances d’estiu.

 

Us preguem, que envieu una petició des del vostre club, indicant que esteu interessats en acollir-vos en aquesta pòlissa i la relació (provisional) de  possibles beneficiaris (quantitat) d’aquesta assegurança. Podeu enviar aquesta petició a través del  següent e-mail: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI