L’Assemblea General aprova un pressupost pel 2015 que ascendeix a 802.000 euros

  • Published in

Assemblea11L’Assemblea General Extraordinària de la Federació Catalana d’Hípica, celebrada durant la tarda del dia 20 de gener, va aprovar per una amplia majoria els diferents punts de l’ordre del dia i on va destacar l’aprovació del Pressupost de la Federació Catalana d’Hípica per aquest 2015 i que ascendeix finalment a un total de 802.000 euros.


L’Assemblea es va iniciar amb l’obertura de part del President de la Federació Catalana, Sr. Emili Zegrí, que va fer un breu resum de la situació actual de la Federació, va fer balanç esportiu de la temporada 2014 i va fer lliurament als Centres Homologats d’una placa acreditativa pel període d’Homologació dels Clubs i que va ser rebuda amb satisfacció pels assistents.


assemblea 21Posteriorment, el President va exposar a l’Assemblea els preus de les Llicències 2015 per a la seva ratificació. En aquest punt, es va destacar l’augment del preu de les llicències de genets territorials, obligades pel canvi de companyia assegurada. En aquest punt, el President de la Federació va explicar que la nova pòlissa apujava les llicències en un total de set euros, dels que quatre finalment serien assumits per la pròpia federació, amb l’objectiu de no perjudicar els federats catalans. A més d’aquesta mesura, Emili Zegrí, va explicar que enguany les llicències de Cavalls mantindran una temporada més els preus congelats, mentre que s’ha realitzat un esforç important per tal d’aconseguir una baixada en el preu de les llicències destinades a Jutges. Finalment, els Assembleistes van donar el seu recolzament unànime els preus de la temporada 2015.

 

assemblea 31Seguidament, es va procedir a debatre el calendari Oficial de la temporada 2015 i a la elecció dels diferents Campionats de Catalunya. Per aquest 2015, destaca el fet que s’han demanat un total de 333 concursos oficials, dels que 272 seran de categoria Territorial, mentre que un total de 61 correspondran a proves de categoria Nacional i Internacional. Aquestes xifres suposen un augment del número de competicions respecte la temporada 2014 del 59%, una dada molt positiva i que parla de la bona salut del nostre esport a Catalunya. En quant a la celebració dels Campionats de Catalunya i les Lligues Catalanes, únicament es van haver de votar els corresponents els Campionats de Catalunya de CCE i a la Lliga Catalana de Doma Clàssica. En el primer, finalment van presentar les seves candidatures el Centre d’Equitació Torredembarra i Les Tanques, amb triomf final del club tarragoní que va vèncer l’elecció amb un recolzament del 77% de l’Assemblea. Més ajustada va ser la elecció de la Final de la Lliga de Doma Clàssica. Després d’una primera votació que va finalitzar amb empat entre les candidatures de Can Vila i el CAVA, finalment els Assembleistes van atorgar la celebració de la Final a Can Vila per només dos vots de diferència.


El punt amb un major debat va ser el corresponent a l’aprovació de les modificacions reglamentàries. Després d’un intens debat, es van aprovar els diferents canvis dins les reglamentacions territorials de les disciplines de Doma Clàssica i Poni TREC. En quant a la nova disciplina de TREC Enganxe, l’Assemblea va atorgar el Comitè Tècnic el recolzament necessari per finalitzar els matisos d’aquesta nova disciplina de nova aplicació a Catalunya.


Després de gairebé dues hores, es va posar punt i final a l’Assemblea General Extraordinària amb els precs i preguntes dels assistents.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI