Convocades les I Jornades Nacionals de Doma Clàssica sobre jutjament de competicions

  • Published in

LOGO RFHEEl Comitè Tècnic Nacional de Jutges de la Real Federación Hípica Española, convoca pels dies 7 i 8 de febrer, les I Jornades de Doma Clàssica i Jornades d’Unificació de Criteris per a Jutges Nacionals de categoria A.

 

Aquestes jornades, dividides en dos dies, s’iniciarà el 7 de febrer, a les instal.lacions del Consejo Superior de Deportes,  i tindrà un total de cinc ponències i que seran les següents:

 

  • “Noves Iniciatives 2014. Sistema de Formació, propostes de futur i Jutges i Sistema de jutjament”, amb Jorge Conde com a ponent.
  • “ Paper dels jutges espanyols en la competició desde el punt de vista del competidor. Anàlisis i Propostes”, amb Lauro Aguiló com a ponent.
  • “Consens i Excelència en el jutjament. Unificació del mètode per a tot el territori nacional. Colaboració entre el CNTJ, Direcció Tècnica de la RFHE, l’Assoc. de Genets i Comitès Organitzadors”, amb Enrique Guerrero i Juan Carlos Campos, com a ponents.
  • “El paper dels jutges en els mitjans de comunicació. El jutges que agradan a un CO”, amb Federico Padron com a ponent.
  • “El futur de la Doma Clàssica i el jutjament”, amb Luis Lucio com a ponent.

 

La jornada del dia 8 de febrer, es realitzarà  el Congrés sobre “L’unificació de criteris per a Jutges Nacionals A, que es desenvoluparà també a la seu del Consejo Superior de Deportes. Aquest Congrés, s’iniciarà a les 09:00 hores i conclourà a les 16:00 hores, aproximadament.

 

L’import de la inscripció és de 25 € i les inscripcions hauran de ser enviades al CTNJ mitjançant un e-mail a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. amb copia a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. . Les inscripcions es tancaran el dia 4 de febrer.

 

Si voleu més informació podeu descarregar-vos el següent document:

CONVOCATORIA_JORNADAS_DOMA_CLASICA.DOC

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI