Reforma Fiscal i Llei de Transparència a les entitats No Lucratives

  • Published in

logo tricentenariDurant el darrer trimestre de l’any passat, la Secretaria General d’Esports, va exposar en diverses sessions a tot el territori català, les conclusions del darrer informe sobre la naturalesa de la relació jurídica del personal que presta serveis en les entitats esportives de Catalunya.


La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, amb qui la Secretaria General de l’Esport treballa coordinadament, ha organitzat una sèrie de sessions informatives sobre l’Impost de Societats, adreçades a les entitats sense ànim de lucre, amb la mateixa voluntat d’assessorar-les i orientar-les davant dels darrers canvis de la normativa estatal. Són un total de 24 sessions gratuïtes repartides per tot Catalunya i impartides per escoles reconegudes dins del Pla de formació del voluntariat de Catalunya, i portades a terme en els equipaments de la Generalitat.

 

Finalment, us informem que la Secretaria General d’Esports, ha actualitzat la “Guia per a entitats esportives de Catalunya”, amb les novetats en matèria de l’Impost de Societats, i amb un annex específic que exposa les característiques principals d’aquesta tipologia de tributació. Us adjuntem l’enllaç perquè la pugueu consultar des d’aquest mateix escrit: Esports Generalitat

 

A més, us adjuntem la documentació que ha tramès la Secretaria General d'Esports i que pot ser del vostre interès:

 

Programa_sessions_informatives_impost_de_societats.pdf

CALENDARI_formacions.pdf

Document_Impost_de_societats.pdf

 

 

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI