Convocatòria de Nou Curs de Comissaris Internacionals de Salts

  • Published in
  • Categoría: Notícies Federació

fhe feiEl Comitè Tècnic Nacional de Jutges de la RFHE, convoca juntament amb la Federació Internacional (FEI), un nou Curs de Comissari Internacional de Salts de Nivell I, que es farà de l’1 al 3 de maig a Madrid.

 

D’acord amb les condicions establertes per la FEI, es convoquen un total d’entre sis i quinze places, depenent de les matrícules rebudes d’altres països. Per poder formar part d’aquesta convocatòria, s’haurà d’estar en possessió de la LDN d’aquest 2014.  El curs es desenvoluparà els dies 1, 2 i 3 de maig a Madrid, concretament a les instal·lacions del Club de Campo Villa de Madrid.

 

El preu d’aquest curs és de 250 euros, i haurà d’abonar-se un cop confirmada la plaça, mitjançant un ingrés bancari a la compte bancària de la RFHE (0049.1893.05.2610259454). La matrícula es realitzarà enviant els documents annexes a les següents direccions de correu electrònic:

 

    Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

    Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

 

ANNEX

Application_form_for_Stewarding_Level_1_S_courses.doc

Copia_de_Copia_de_CV.xls

 

 

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI