Novetats en la Convalidació de Galops

  • Published in

LOGO RFHESegons ha informat la Real Federación Hípica Española, a partir de l'1 de Maig de 2014, la convalidació dels Galops als Tècnics que hagin cursat els ensenyaments per a l'obtenció dels respectius títols en les modalitats hípiques de Doma Clàssica , Salt i Concurs Complet i / o en les modalitats de resistència , orientació i turisme eqüestre , hauran de ser sol licitades a la RFHE per cada interessat d'acord amb el procediment següent :

 

1 . - Omplir el Formulari que podran trobar a la pàgina web de la RFHE , apartat de Formación y Control de Calidad ( Galops o tècnics ).

 

2 . - Adjuntar còpia del títol o títols de Grau Mitjà corresponent /s i programa dels mòduls entre els quals es trobin els continguts dels galops que es sol•licitin .


Convalidacions possibles :

 

• Títol en Tècnic Esportiu en Doma Clàssica , Salts i CCE - Galop 7 a Doma Clàssica , Salt , CCE


• Títol en Tècnic Esportiu en Raid , Orientació i Turisme Eqüestre ------ Galop 7 a Raid i Trec


No podrà sol•licitar-se cap convalidació alguna fins que no s'estigui en possessió del/s títol/s. Tenint en compte que els Currículums no són idèntics i els continguts dels mòduls poden diferir una mica entre els centres en els quals s'imparteix la formació , és imprescindible acompanyar la sol • licitud , del programa o programes dels mòduls en els que va rebre l'esmentada formació de galops.


Si voleu més informació podeu adreçar-vos a l’apartat de Formació de la Web de la RFHE (www.rfhe.com) o bé en el telèfon: 91.436.42.00.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI