La BECH genera un impacte econòmic de 30 milions d’euros durant el seu primer any

  • Published in

 

BECH GodóEn el seu primer any de vida, la Barcelona EquestrianChallenge ( BECH ) ha generat un impacte econòmic " superior als 30 milions d'euros", segons va assegurar Luis Comas, president de la Fundació Real Club de Polo de Barcelona, durant la presentació del balanç anual celebrat a l'estand de l'Ajuntament de Barcelona en el Trofeu Comte de Godó .

Comas també va destacar que la BECH , un ambiciós projecte impulsat per l'Ajuntament de Barcelona i el Real Club de Polo de Barcelona amb l'objectiu d'apropar el món del cavall a la societat ", ha projectat la marca Barcelona arreu del món per valor de 15 milions d'euros amb l'organització de competicions internacionals com el CSIO Barcelona i la Final Mundial de Copa de Nacions Furusiyya ".


L'acte, també va comptar amb la participació de Maite Fandos , tinent d'Alcalde de la Qualitat de Vida , Igualtat i Esports de l' Ajuntament de Barcelona , qui va comentar que "la BECH combina perfectament el binomi d’alta competició i el foment de l'esport base" .

Durant la presentació , Comas va assegurar que "la BECH és molt més que esport . Fa anys que organitzem competicions hípiques internacionals però el valor afegit d'aquest projecte són les seves accions vinculades a l'educació , sanitat , cultura i solidaritat " .


En aquest sentit , el president de la Fundació Real Club de Polo va destacar el poni park del Parc de l'Oreneta , pel qual "ja han passat més de 3.000 nens i nenes de 61 escoles de l'àrea metropolitana de Barcelona", i on a més, també es realitzen cursos d'equinoteràpia destinats al tractament de persones amb discapacitat física i psíquica.


D'altra banda , Comas s'ha mostrat molt il•lusionat amb l'acord de col•laboració assolit amb Càritas . "Estem molt il•lusionats de lligar les nostres accions a una entitat com aquesta perquè la seva tasca és indispensable en moments com els que estem vivint" , va assenyalar .

 

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI