Llicència d'Estades i Casals 2014

  • Published in
Les vacances  escolars d’estiu, possibilita que moltes associacions i clubs, organitzin per a aquestes dates, activitats de casals i estades esportives per als més menuts i joves. Per aquest motiu cal vetllar pel benestar dels genets i amazones que hi participen i cal fer-ho sempre dins d'un marc de seguretat complint la normativa legal.

nena

Des de la Federació Catalana d'Hípica, juntament amb la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), volem que així sigui i per aquest motiu us proposem com en anys anteriors, l'assegurança Pòlissa d'Accidents Estades i Casals, adreçada a aquest col.lectiu. Una assegurança de fàcil contractació, àgil tramitació i amb unes cobertures que s'ajusten a allò que la llei estableix. Per altra banda, us recomanem que reviseu si la vostra pòlissa de responsabilitat civil disposa de cobertura com a entitat organitzadora de totes les activitats, d'acord amb la normativa legal.
 
Enguany, el  preu per les dues primeres setmanes i per persona és de 6,00 euros (impostos inclosos) i a partir de la tercera setmana, el preu serà de 9, 00 euros (impostos inclosos).  Per a la seva tramitació, únicament haureu d’enviar un llistat (EXCEL)  indicant el nom/cognoms/DNI/ Data naixement i CATSALUT dels beneficiaris de l'assegurança, i un telèfon de contacte. Per a la tramitació d’aquestes llicències, s'ha de comunicar amb un termini màxim de cinc dies abans de l’iniciï de l'activitat, i per poder beneficiar-se d’aquesta llicència, el Club haurà d’estar obligatòriament Federat. 
 
Si voleu més informació, podeu posar-vos en contacte amb la FCH a través d'aquest e-mail: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o bé per telèfon: 93.303.01.60.
 

En el cas de que hagueu contractat una assegurança de Casal per aquests dies, us informem que heu de fer si un dels vostres alumnes pateix algun accident:

MGS funciona de la següent manera i és MOLT IMPORTANT es segueixi aquest protocol:

Trucar al telèfon 902.120.863 on li informaran del Centre Sanitari al que han d'assistir i gestionarán l'obertura de l'expedient.

. Funcionen amb Canal Salut 24 i és bàsic que abans de fer cap pas, es truqui al telèfon que ells indiquen per tal que la companyia ja obri expedient.

 

 

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI