Alta Escola, Doma Vaquera, Doma Clàssica i Salt d’Obstacles protagonitzen la vessant esportiva de l’EQUIFIRA 2014

  • Published in

CARTELL EQUIFIRALa II Edició de l’EQUIFIRA que es realitza aquest cap de setmana a Bàscara, arribarà carregada de concursos oficials i que correspondran a les disciplines d’Alta Escola, Doma Vaquera, Doma Clàssica i Salt d’Obstacles.

Durant les jornades del dissabte i el diumenge, es realitzaran un total de quatre concursos oficials. El dissabte serà el torn de les disciplines d’Alta Escola i Doma Vaquera. De la disciplina d’Alta Escola es realitzarà un CAEET0*, que tindrà un total de sis proves oficials i que correspondran a les categories de Benjamins, Alevins, Juvenils, Open, Nivell Mitjà i Nivell Mitjà Avançat. Aquest concurs serà jutjat per Dominique Grillot com a Presidenta i Bàrbara Regàs com a Vocal.

62780 120289478157445_1643087076_nDe la disciplina de Doma Vaquera, es realitzarà un concurs corresponent a la categoria de CDTV1*. En aquest concurs, es realitzaran un total de set proves oficials. La competició s’iniciarà amb la categoria corresponent a Debutants, Alevins-Infantils, Iniciats, Iniciats Open, Intermedia I, Intermedia II i Cavalls Domats. Aquest concurs territorial de Doma Vaquera, serà jutjat per Dominique Grillot, com a Presidenta del Jurat, amb Antonio Caballero com a Vocal, mentre que Socorro Blas, exercirà com a Delegada Federativa.

El diumenge, l’Hipòdrom de Bàscara, acollirà les proves de Doma Clàssica i Salt d’Obstacles.  De Doma Clàssica, els binomis participants s’enfrontaran a un CDT1* que tindrà un total de nou proves oficials i que correspondran a les Reprises Preliminar de 4, 5 i 6 anys, Alevins Individual, Infantils Individual, Juvenil 0* Equips, Juvenil, San Jorge i Ponis A. Aquest concurs serà jutjat per Marta Condeminas com a Presidenta del Jurat, amb Carlos Gracia i Anna Madroñal com a Vocals mentre que Socorro Blas, exercirà com a Delegada Federativa.

connemaraFinalment, les activitats esportives de l’EQUIFIRA es completarà amb un CST0*. En aquest concurs, els conjunts inscrits, realitzaran un total de sis proves i que tindran alçades de 0.60, 0.80, 0.90, 1.00, 1.10 i 1.20 metres. En aquest concurs, el jurat estarà conformat per Claire Van Gelder com a Presidenta i Vocal, amb Xavi Garcés com a vocal i Jordi Pontes actuant com a Delegat Federatiu.  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI