Dotze catalans conformen la sol•licitud de matrícules nominatives de la RFHE

  • Published in

weg-countdownLa RFHE ha donat a conèixer el llistat de matrícules nominatives de les diferents disciplines que conformaran el programa d’actes i de competicions dels World Equestrian Games que es celebraran durant el mes d’Agost a Normandia. 

En aquest llistat de matrícules nominatives, han estat inscrits un total de dotze catalans, que participaran a les proves corresponents a Concurs Complet d’Equitació, Doma Clàssica i RAID.

De la disciplina de Concurs Complet d’Equitació, el representant català en aquest llistat és el lleidatà, Albert Hermoso que ho farà amb Hito CP. En Doma Clàssica, la representació catalana està formada per Beatriz Ferrer-Salat amb Sir Radjah i Morgan Barbançon amb Painted Black i Vitana.

De la disciplina de RAID és on el nombre de catalans és major amb un total de nou inscrits, i que són: Angel Soy amb For-Xinxeta, Cristina Yebra amb Girola de Quercus, David Serrano amb Doctor del Rieral, Jaume Puntí amb Novissad d’Aqui, i Ramses de la Rotja, Jordi Arboix amb Mystair des Aubus, Laia Muixi amb Ourasi de Cassa i Vaincre Kossack, Maria Álvarez amb Qualif du Poncelet, Rasta du Cambou, Razizka la Majorie, Robert Díez amb Espoir de Bozouls i Ruth Comas amb Sunit du Colombier.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI