Resolució del Govern sobre la relació jurídica del personal d’entitats esportives

  • Published in

fch xxEl passat dia 30 de juliol, el Consejo Superior de Deportes (CSD) va comunicar a la Secretaria General d’Esports de la Generalitat de Catalunya, la resolució referent a la Disposició Addicional Setzena de la Llei 14/2013, en relació jurídica i enquadrament en el camp d’aplicació de la Seguretat Social de l’activitat desenvolupada pels Clubs i entitats sense ànim de lucre.

 


Segons aquest estudi del CSD, destaca la consideració del caràcter laboral de les relacions entre els clubs i entitats esportives i les persones que hi presten serveis retribuïts i, per tant, la naturalesa de salari dels imports percebuts, independentment de l’import. Segons aquest estudi, l’Estudi, proposa, alhora, regularitzar la relació entre les parts mitjançant el contracte a temps parcial, en els casos que sigui procedent.

 

A continuació us adjuntem la comunicació realitzada pel Secretari General d’Esports, Iván Tibau, i la resolució del Ministerio de Empleo y Seguridad Social, sobre l’activitat desenvolupada en els clubs i entitats esportives sense ànim de lucre.

Resolució_Seguretat_Social.pdf

 

Comunicat_SGE.pdf

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI