L’1 d’Octubre s’iniciarà el procés de peticions de competicions territorials per l’any 2015

  • Published in

fch xxLa Federació Catalana d’Hípica, a través del seu departament tècnic i de competicions,  iniciarà el procés de peticions de competicions territorials per la temporada 2015 el proper dia 1 d’octubre. Aquest procés estarà obert fins el dia 15 de novembre, que serà el darrer dia per poder demanar proves oficials.

Us recordem que per a dur a terme les sol•licituds de proves nacionals, aquestes s’han de tramitar a través del sistema de gestió de la Federació Catalana d’Hípica, tal i com ja s’ha fet en les darreres temporades.

 

Pel que fa a les proves de caràcter Nacional, la RFHE, obrirà el seu procés el proper dilluns dia 15 de setembre i romandrà obert fins el dia 31 d’octubre, a excepció de les proves de Salt d’Obstacles que tenen un calendari específic. En aquest sentit, els Campionats s’hauran de demanar a partir del dia 15 de setembre, els CSN5*-CSN5*E, a partir del dia 22 de setembre, el CSN4*, a partir del 29 de setembre, el CSN3* a partir del 8 d’octubre, mentre que els CSN2* i CSN1* ho hauran de demanar a partir del 20 d’octubre. La RFHE no permetrà realitzar les sol·licituds de competicions abans de les dates d’apertura establertes per la pròpia entitat. 

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI