Daniel Martinez Ricart guanyador del GP Ruta de la Cerdanya 2022

  • Published in

Martinez RicartDaniel Martínez Ricart va ser el gran protagonista del primer CSN3* de la Ruta de la Cerdanya 2022, en guanyar amb “Coco Strona” els dos Grans Premis.

Kevin González de Zárate va guanyar el Gran Premi Suzuki al RCPB

  • Published in

Kevin González Zárate Atlantic ZAmb la victòria de Kevin González de Zárate, muntant a Atlantic Z, finalitzava la prova més important del CSN5*, segon concurs de la Ruta Comtal i segona seu de la Lliga Nacional de Salts de la RFHE.

Resultats del CST1* al Club Hípic Catllar

  • Published in

catllar cst1
Aquest diumenge, 22 de maig, es va celebrar un Concurs de Salt d'Obstacles de categoria CST1*, al Club Hípic Catllar.

Xavier Cebria i Dasha, protagonistes del CSN2* de l'Open

  • Published in

PHOTO 2022 07 10 16 02 41Del 8 al 10 de juliol s'ha celebrat a les instal·lacions de l'Open a Barcelona el Trofeu Open Sports Club, un CSN2* que va comptar amb la participació de més de 100 binomis.

Celebrat un CST0* al Centre d'Equitació del Penedès

  • Published in

Salto penedes junio3El passat diumenge 19 de juny, el Centre d’equitació del Penedès va celebrar un concurs territorial de salt d’obstacles, de categoria CST0*.

Resultats del CST0* Primavera Connemara Pony Club

  • Published in

Amazona montando a un caballo castaño en disciplina de saltoAl Connemara Pony Club es va celebrar, diumenge passat,  un concurs territorial de salt d'obstacles en el que es van disputar vuit proves.

Finalitza l'únic CSN1* de Lleida al Champion Horse

  • Published in

Alfonso SalgueroDurant el passat cap de setmana, dies 2 i 3 de Juliol es va celebrar al Champion Horse de Alpicat l'únic concurs de categoria nacional de Salt d'Obstacles CSN1* que es celebra a la província de Lleida

Imma Roquet va arrasar amb Poison al GP Suzuki de RCPB

  • Published in

Entrega imma roquet en el can del RCPBL'amazona catalana va ser la primera a accedir amb Poison al desempat de la prova regna del concurs que es va disputar durant tres jornades al RCPB, i no va fallar.

Benjamí Fonze ha guanyat amb Ca Piave el GP del Trofeu Open Sports Club

  • Published in

Benjamin Fonze Open Sports ClubAquest passat cap de setmana va tenir lloc a l'Open Sports Club el concurs de Salt d'obstacles categoria Nacional 2** (CSN2**) i el Concurs de salt Nacional de Ponis en categoria 1* (CSNP1),

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI