Alfons Roquet conquereix el Gran Premi del CSN2* del R.C. de Polo de Barcelona

  • Published in

RoquetEl mal temps no va impedir la celebració del CSN2* que organitzava aquest cap de setmana el Real Club de Polo de Barcelona i que va tenir com a guanyador del Gran Premi el binomi català format per Alfons Roquet i Xavina Solfelguera.

El jove genet català, va ser el més ràpid, sense penalització, en el desempat de la prova més important del CSN2*. En el desempat, finalment, van participar un total de nou binomis d’un total de trenta participants, establint Alfons Roquet a lloms de Xavina Sofelguera el millor temps de la prova, superant a Estrat Mateu amb Droi i a Margaret Mollet amb Cantora, que van finalitzar en segona i tercera posició, respectivament.

 

Tot i la intensa pluja que va caure a Barcelona, el concurs es va poder desenvolupar sense grans dificultats. A la resta de proves, el nom propi del concurs va ser l’amazona, Otti Verdú, que va obtenir els triomfs a les proves corresponents  a 1.30 metres i 1.20 metres.  A la prova d’1.30 metres, l’amazona va conquerir el triomf muntant a Al Agua, superant el binomi format per Antonio Hidalgo amb Hallifax C, mentre que el podi de la prova el va completar el conjunt format per Carlota Castellví amb Casiopea.  A la prova d’1.20 metres, Verdú, competint amb Twiggy KA, va obtenir el triomf, superant a Alejandra Fransitorra, que es va classificar en segona posició muntant a Avenir de La Louvret, mentre que la tercera posició va recaure en Carla Brosa amb Prince Charming. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI