El Club Hípic Segre celebra un CST0* amb un total de quaranta sortides a pista

  • Published in

hermososegreEl Club Hípic Segre va celebrar durant els dies 27 i 28 de setembre un nou concurs de Salt d’Obstacles a les seves instal.lacions de la capital lleidatana i que en aquesta ocasió era de categoria CST0*. En total, es va realitzar cinc proves oficials, i que corresponien a alçades compreses entre l’1.20, de la prova més gran, els 0.60 metres de la prova més petita.

A la prova més gran del concurs, la corresponent a 1.20 metres, es va viure un interessant frec a frec entre l’Albert Hermoso i l’Albert Benet, que es va decidir per un molt estret marge de temps. Hermoso, que va competir en aquesta ocasió muntant a Mirla CP, va finalitzar el seu recorregut en un temps de 75.45 segons, mentre que Albert Benet, va realitzar el recorregut a lloms de Princecal amb un temps de 75.67 segons, d’aquesta manera, i per només dues dècimes es va endur el triomf, Albert Hermoso. Precisament, Albert Hermoso també va finalitzar en tercera posició amb Fou de Tou amb un temps de 88.34 segons.
Albert Hermoso, va tornar a ser protagonista a la prova d’1.10 metres, tornant a conquerir el triomf en aquesta prova, muntat a Talisman. Hermoso va realitzar el recorregut en un temps de 82.58 segons, superant a Iván Domínguez i Dorle (88.49 segons) i a Eva Curto i Ícaro (89.28 segons), segon i tercera, respectivament.

 

A la prova d’1.00 metre, fins a cinc binomis van finalitzar la prova sense cometre cap errada, establint el conjunt format per Antonio Escoda i Os Antares, el millor temps amb un total de 67.50 segons. La segona puntuació va ser l’obtinguda per Aleix Ramon i Gildha (68.66 segons), mentre que la tercera posició va recaure en Ignasi Caubet amb Aramis (69.85 segons). A la prova de 0.80 metres, el gran protagonista va ser Marsal Piró, que va obtenir la primera posició compartida amb dos cavalls: Plis-Plas i Spirit, després de finalitzar el dos recorreguts sense faltes. Per la seva part, la tercera posició va ser compartida ex-equo per quatre binomis, que va finalitzar amb 4 punts de penalització. Finalment, el CSTO* es va completar amb la prova de 0.60 metres, amb triomf ex-equo de Clara Foix i Winston i de Laia Ripoll i Rembrant.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI