Holanda conquereix la Copa de Nacions de la Furusiyya FEI NC™ Jumping Final

  • Published in

holandaL’equip holandès format per Jeroen Dubbeldam, Maikel Van der Vleuten, Jur Vrieling i Gerco Schröder, va fer bons els pronòstics i va aconseguir la Copa de Nacions de la Furusiyya FEI NC™ Jumping Final, tancant d’aquesta manera una temporada 2014 sensacional a on a més d’aquest triomf també va conquerir la victòria en el Campionat del Món.


El holandesos no van tenir rival a la gran final, després dels tres zeros aconseguits per Jeroen Dubbeldam, Maikel Van der Vleuten i Jur Vrieling. Els tres recorreguts d’aquests genets, feia que la participació de Gerco Schröeder fos intranscendent pel triomf de l’equip “Orange”, encara que Schröeder va sortir a pista per intentar aconseguir el premi extraordinari que s’enduia l’equip que aconseguís un doble zero a la competició, però un obstacle va privar a l’equip holandès d’endur-se’n els 200.000 euros del premi. Els holandesos van estar acompanyats en el podi per l’equip de Canadà, que va quedar segon gràcies a les actuacions de Yann Candele, Tiffany Foster, Ben Asselin i Eric Lamaze, que van acumular 4 punts de penalització. La tercera posició va ser per Suècia, que va formar equip amb Peder Fredicson, Alexander Zettermann, Malin Baryard-Johnsson i Henrick Von Eckermann després de finalitzar amb vuit punts. La gran decepció de la gran final va ser l’equip alemany, que en aquesta ocasió es va haver de conformar amb la cinquena posició final amb un total de dotze punts de penalització.


Domini Holandès a la Copa de la Reina


copa reinaEl CSIO5* de Barcelona del 2014 serà recordat pel domini dels holandesos. Prova d’aquesta superioritat va ser la victòria també del genet dels Països Baixos, de Wout-Jan Van der Schans a la prova de la Reina. L’holandès que muntava a Capetown es va endur la victòria per només set centèsimes, després d’establir un temps de recorregut de 39.83 segons. Van der Schans va superar a l’alemany, Daniel Deusser, que amb Pironella, va finalitzar amb un temps de 39.90 segons. La darrera prova del CSIO5* va tenir també premi per un genet nacional. En aquesta ocasió, la tercera posició va recaure en Eduardo Álvarez-Aznar, que a lloms de Rokefeller de Pleville, va finalitzar la prova amb un temps de 41.45 segons.


L’acte de lliurament de Trofeus de la Copa de la Reina va estar presidida pel President de la Federació Catalana d’Hípica i Vicepresident de la RFHE, Emili Zegrí, que va lliurar conjuntament amb Antón Herreros, President de la Federació Madrilenya i Vicepresident de la RFHE, el Trofeu que acreditava a Wout-Jan Van der Schans com a guanyador de la Copa de la Reina 2014.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI