El RCPB celebra una nova edició del CSI Ambassador Class

  • Published in
  • Categoría: Salt

DSC 44161El Real Club de Polo de Barcelona torna a acollir aquesta setmana una nova competició de Salts Internacional, que en aquesta ocasió està destinada a genets veterans, que participaran en una nova edició del CSI Ambassador Class.

 

En aquesta nova edició, ja han confirmat la seva presència un total de setanta genets i amazones que competiran a lloms d’un total de cent-cinc cavalls en alguna de les dotze proves oficials repartides entre les tres jornades del concurs (23, 24 i 25 d’octubre). En aquesta edició, la representació espanyola estarà formada per genets i amazones com Jaime Astiz, Xavi Bernat, Carme Oller, Beatriz Mónaco, José Luis Mercé, Luis Comas o Laura Zamora. A més dels genets espanyols, també participaran genets de països com Alemanya, Bèlgica, França, Gran Bretanya, Holanda, Italia, Irlanda i Suïssa. La principal característica d’aquest concurs és que els genets han de tenir més de 49 anys per participar mentre que l’edat mínima de les amazones és de 45 anys.

 

La competició s’iniciarà aquest dijous amb quatre proves, dues petites i dues grans. El divendres, tindrà lloc la copa per equips i la celebració del petit gran premi, mentre que el plat fort de la tercera i darrera jornada del CSIV-B Ambassador Class  serà el Gran Premi. La competició es desenvoluparà a la pista olímpica i la direcció tècnica correrà a càrrec d’Elena Boix.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI