Alemanya s’imposa en el CSI-V B Ambassador Class del R.C.P.B

  • Published in

veterans2014L'equip alemany format per Manfred Villmann amb Albasso, Ernst Theissen ambQuanquam, Renate Steiger amb Landew i Bernd Dorenkamp amb Akellyna ,s'ha proclamat guanyador de la Copa per equips disputada durant la segona jornada del CSI-V B Ambassador Class que s’ha realitzat aquest cap de setmana a les instal.lacions del Club barceloní.

 

El quartet alemany va ser l'únic que no va efectuar cap penalització, seguit per l'equip francès, format per Françoise Laporte, Christophe Delegui, Anne Tourbier i Guy Rohmer, amb 12 punts. La tercera posició va ser finalment per l'equip "Europa" format per Ernst Homberg, Andy Villliger, Martin Steiger i August Fuchs també amb 12 punts de penalització, però amb un crono lleugerament superior al dels francesos. Els representants espanyols en aquesta competició,  Eileen McDondald, José Luis Dolz, Jorge Campins i Xavier Bernat, van quedar classificats finalment en la cinquena posició.

 

Aquesta competició es va iniciar amb una prova petita disputada pel barem A amb cronòmetre en què ses va imposar l'italià Lorenzo Ginanneschi muntant a ZZ Carthago. Olivier Dubois de França amb Socksley D'Adriers va classificar-se en segona posició, seguit pel seu compatriota Olivier Chouraqui muntant a Tegri. La prova gran del matí, un altre barem A amb cronòmetre, va ser per a la francesa Françoise Maeder amb Quasper de la Batia. Una altra amazona gala, Sylvie Thomas va quedar finalment segona amb Mr Fly de Landette, mentre la irlandesa Madelaine Gervais amb Pepper Pot, va classificar-se en tercera posició.

 

En el Petit Gran Premi els grans protagonistes van ser els binomis francesos. Olivier Frick amb Tregui du Phare obtenia el triomf seguida per la seva compatriota Nathalie Andieu i Quiet D'Estel, mentre que Michel Delaunay,  muntant a Qualistero du Cheney, completava el podi. En aquesta prova, Carmen Ollé amb N’est pas Gay, ha estat la millor espanyola classificada en cinquena posició.

 

El CSI-V B Ambassador Class forma part de la Barcelona Equestrian Challenge (BECH), un ambiciós projecte de promoció impulsat per l'Ajuntament de Barcelona, el Govern d'Espanya i el Reial Club de Polo de Barcelona, té com a objectiu apropar el món del cavall a la societat en general a través de quatre eixos: esport, educació, salut i cultura.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI