El Club Escola Hípica Tàrrega reuneix a 67 binomis en el CST0*

  • Published in

Aurea HerasEl Club Escola Hípica de Tàrrega va celebrar aquest cap de setmana un nou concurs Territorial de Salts d’Obstacles de categoria CST0* que va reunir a un total de 67 binomis que van concursar en proves amb alçades compreses entre els 0.40 metres, de la prova petita, fins a l’1.20 metres de la prova gran.

Precisament, a la prova amb un major nivell de la competició, la corresponent a 1.20 metres, va ser conquerida per l’amazona, Aurea Heras que a lloms de Baronesa es va endur el triomf després d’establir un temps de 78.78 segons i acumular un total de 4 punts de penalització. La segona plaça del podi va ser per Sergi Segura amb Quickboy amb un temps de 92.26 segons i 4 punts de penalització, tancant el podi de la prova el conjunt format per Cristina Siegrist amb Cassina amb un temps de 83.13 segons i 8 punts de penalització. A la prova corresponent a 1.10 metres, Iván Domínguez es proclamava guanyador muntant a Dorle després de realitzar el recorregut en un temps de 80.41 segons sense cometre cap errada. En segona posició es va classificar el genet Sergi Segura amb Quickboy amb un temps de 95.19 segons i 4 punts de penalització, tancant el podi de la prova, el conjunt format per Blanca Fregola amb Fada amb un temps de 85.04 segons i 6 punts de penalització.

 

CST0 hipica_tarregaA la prova d’1.00 metre, una prova de dificultats progressives, el millor conjunt va ser el format per Ignasi Caubet i Aramis amb un temps de 68.55 segons i 65 punts de penalització. En segona posició es va classificar el genet, Gerard Horga, que a lloms de Hanno va finalitzar el concurs amb un temps de 83.31 segons i 62 punts acumulats, mentre que la tercera posició requeia en Eulàlia Torres amb Huma amb un total de 66.47 segons i 61 punts acumulats. La prova corresponent a 0.80 metres, va reunir a un gran número de participants, tenint a Rubén Martínez amb Cendra el conjunt guanyador després de realitzar el recorregut en un temps de 61.44 segons. La segona posició de la prova va recaure en Marçal Piró amb Spirit amb un temps de63.68 segons, tancant el podi el binomi format per Zoe Perera amb Dante amb un temps de 65.25 segons. A la prova de 0.60 metres, set binomis van compartir ex-equo la primera posició, mentre que a 0.40 metres, el conjunt format per Azalais Espona amb Zafra conqueria la primera posició, seguida d’Andrea Tena amb Comanche, tancant el podi de la prova el binomi format per Sara Buil amb Estrella.  

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI