Vanessa Norblin gran protagonista del CSI* del R.C. de Polo de Barcelona

  • Published in

Vanessa Norblin_2L’amazona malgaixa, Vanessa Norblin, ha estat la gran dominadora del CSI* que ha organitzat durant aquest cap de setmana el Real Club de Polo de Barcelona, després d’imposar-se en el Gran Premi i de conquerir tres proves més del concurs.

 

Durant la jornada dominical, es va celebrar el Gran Premi, que com dèiem va ser conquerit per l’amazona de Madagascar, que a lloms de Nebula, va obtenir el millor temps dels tres binomis que van classificar-se pel desempat. En aquesta fase decisiva, l’amazona africana, va aturar el crono en un temps de 32.67, mentre que Gianluca Angoy, a lloms d’EltonVan de Zonneweide, es quedava a només un segon de la guanyadora, amb un temps de 33.80 segons. El millor temps del desempat va ser l’aconseguit pel francès, Olivier Camy-Sarthy amb Pirovette des Quenoux, amb un temps de 31.85 segons, però dues errades el van fer acumular un total de vuit punts de penalització que el van descartar definitivament per lluitar pel triomf.

 

Laura RoquetDurant la jornada dominical també es va celebrar una prova Intermitja de dificultats progressives que va ser conquerida amb molta facilitat per la francesa Marie Demonte, que a lloms de Tsigane du Gers va superar a la seva compatriota, Anne Sophie Louise amb Tanaka Coppinger, que ha quedat finalment en segona posició, mentre que l’amazona catalana, Laura Roquet amb Sandi Puigroq aconseguiria finalment la tercera posició. Precisament, Laura Roquet, va obtenir el triomf a la prova petita a lloms de Si Jaloup Petit Joe, amb un temps de 55.14 segons, seguida de Laura Benvel amb Magic Mousse a la segona posició (56.96 segons) i de Vanessa Norblin amb Samsara Mail en la tercera (57.14 segons).

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI