La francesa Marie Demonte, s’imposa en el Gran Premi del CSI2** del RCPB

  • Published in

M. DemonteGràcies a un espectacular recorregut en el desempat, a on només van poder accedir tres dels quaranta binomis participants en el Gran Premi del CSI2** del RCPB, l’amazona francesa, Marie Demonte, s’imposava en aquest concurs internacional de Salts que es va desenvolupar a la pista indoor del centre barceloní durant aquest cap de setmana. 

 

L’amazona francesa, Marie Demonte amb Qoatao de L’Isle, es va imposar el jove genet portuguès, Joao Pedro Gomes que a lloms d’Electra S, va aconseguir la segona posició, per davant del també francès, Philippe Wolff que amb Nusty de Proximart, va quedar-se finalment en tercera posició després de realitzar un enderroc durant el desempat.  Marta Fernández Andrade, amb tan sols un punt de penalització per excés de temps, va ser la millor representant espanyola, quedant en cinquena posició.

 

La competició, que va comptar amb la participació de més de dos-cents cinquanta binomis, va començar amb la prova mitjana de dificultats progressives en què va guanyar amb facilitat el francès Olivier Robert amb Catapulti, vencedor amb aquest mateix cavall de les dues proves grans disputades en divendres i dissabte. L'egipci Sameh El Dahan va ser segon amb Princess Leah i la catalana Imma Roquet tercera amb Isela del Maset.

 

El concurs va concloure amb la celebració de la prova petita, un barem a amb cronòmetre en què es va imposar el genet català, Ignacio Zegrí muntant a Contreau. María Dolores Zambrano amb Caretino va ser segona, seguida pel genet francès Arnaud Fontenelle muntant Tison du Pays D'Auge.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI