Laura Roquet triomfa en el CSI2** d’Alfeizerao

  • Published in

Roquet-LauraL’amazona catalana, Laura Roquet, ha estat la gran protagonista d’un dels darrers concursos de Salts Internacionals de la temporada 2014. En aquest sentit, la catalana, ha estat la triomfadora absoluta del CSI2** d’Alfeizerao, imposant-se a lloms de Quilate del Duero en el Gran Premi d’aquest CSI2**.

 

Com dèiem, Laura Roquet va conquerir la primera posició en el Gran Premi, una prova on fins a dotze binomis van aconseguir classificar-se per a la fase decisiva i que va estar dominada per la presència de binomis portuguesos i espanyols. Laura Roquet, en aquesta fase, va aconseguir l’únic recorregut sense faltes muntant a Quilate del Duero, finalitzant el recorregut amb un temps de 50.12 segons. Roquet va superar a Mario Wilson, que amb Abanderado M Z, va obtenir un temps de 59.14 segons i 1 punt de penalització. La tercera posició final va recaure finalment en el conjunt espanyol format per Kevin González i Dubrovnik , que tot i fer el millor temps de la prova amb un espectacular 45.86 segons, es va veure relegat al darrer esglaó del podi després de cometre una errada i acumular un total de 4 punts de penalització.

 

Aquest no va ser l’únic triomf de l’amazona catalana, ja que Laura Roquet, també es va imposar a la prova corresponent a 1.30 metres. En aquesta ocasió, l’amazona va imposar-se amb Sandi Puigroq després d’aconseguir el millor temps de tots els binomis que van finalitzar la prova de Dificultats Progressives amb els 65 punts del total. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI