El RCPB estrena la seva temporada 2015 amb un CSN2*

  • Published in

DSC 64931El Real Club de Polo de Barcelona, estrenarà aquest cap de setmana la seva temporada hípica amb la celebració d’un CSN2*, que reunirà a més de 150 cavalls arribats de tot el territori català, però també d’altres punts de l’estat i que serà el darrer concurs abans de la celebració del Campionat de Catalunya de Salts del 2014 que es farà a les mateixes instal.lacions durant el proper campionat.

 

Aquest CSN2*,que es realitzarà durant tres jornades, tindrà un total de setze proves, de les que una desena seran de categoria Oficial i sis complementàries. Durant les jornades del divendres i del dissabte, es realitzaran proves oficials amb alçades compreses entre l’1.10 i l’1.30 metres, completant-se amb les No Oficials que tindran obstacles a 0.80 i 1.00 metres. La jornada dominical, celebrarà un total de sis proves. Les  complementàries tindran les mateixes alçades que en les jornades anteriors (0.80 i 1.00 m.), però les Oficials, a més de les corresponents a 1.10, 1.20 i 1.30 metres, celebrarà el Gran Premi, prova gran del Concurs, que tindrà una alçada sobre 1.35 metres.  Per aquest CSN2*, ja han confirmat la seva presència genets i amazones com Raquel Gatell, Margaret Mollet, Daniel Garcia Giró, Tino Torres, Gonzalo d’Almeida o els germans Falcones, entre molts d’altres.

 

Aquestes proves, seran jutjades per Ángel Vilches com a President del Jurat, amb Cristina Olano, com a Vocal, Alejandro Ramos actuarà com a Cap de Pista, tenint a Elena Boix com a Auxiliar de Cap de Pista mentre que el Delegat Federatiu en aquesta competició serà José Luis Ibañez. L'accés a les instal·lacions esportives estarà obert a tots els aficionats.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI