Tot a punt per celebrar la Final del Campionat de Catalunya de Salts 2014

  • Published in

DSC 79961Després de la suspensió en el mes de novembre del Campionat de Catalunya de Salts de 2014, degut a a paralització de la competició per l’aparició del brot de Rinopneumonitis que va afectar Catalunya, finalment, es podrà celebrar el Campionat aquest cap de setmana a les instal.lacions del Real Club de Polo de Barcelona.

En total en aquest Campionat es celebraran un total de quinze categories oficials i que correspondran a: Alevins, Alevins Èlit, Infantil, Infantil Èlit, Juvenil, Juvenil Èlit, Jove Genet, Jove Genet Èlit, Adults, Adults Èlit, Veterans, Veterans Èlit i les destinades a Poltres de 4, 5 i 6 anys. Les proves es desenvoluparan entre les jornades del divendres, dissabte i del diumenge. Durant el primer dia de competició els genets s’enfrontaran a obstacles de 0.95 m., corresponents a la prova més petita fins a l’ 1.35 m., de la més gran. El dissabte, l’alçada mínima correspondrà a 1.00, mentre que la màxima continuarà a 1.35 metres. Finalment, la darrera jornada, que es realitzarà el diumenge, els binomis s’enfrontaran a una alçada mínima d’1.00 m., mentre que la màxima estarà establerta en 1.40 metre.

 

Les diferents proves del Campionat de Catalunya seran jutjades per José Luis Ibañez com a President del Jurat, amb Cristina Olano i Àngel Vilches com a Vocals, Elena Boix, actuarà com Cap de Pista amb Alejandro Ramos com a Cap de Pista adjunt. Carme Terés serà la Comissaria del Campionat, mentre que Leonor Brozgol serà la Delegada Federativa.  

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI