Prop d’un centenar de conjunts participen en el CST1* del C.H. Ponent

  • Published in

CST Ponent_de_TermensEl Club Hípic de Ponent va realitzar aquest diumenge un nou concurs de Salt d’Obstacles a les seves instal.lacions, que era de categoria CST1*, que reunir a prop d’un centenar de binomis per concursar en alguna de les vuit proves oficials del concurs.

 

A la prova reina del concurs, la corresponent a 1.30 metres d’alçada, va ser conquerida per Sergi Segura que a lloms de Cassiana, va ser l’únic dels participants de la prova que va realitzar el recorregut sense faltes. En segona posició es va classificar, Albert Hermoso, que tot i fer el millor temps de la prova amb un temps de 69.57 segons, va cometre una errada que el va suposar quatre punts de penalització. El podi d’aquesta prova el va completar, Oriol Pradells amb Diablo Zaga amb un temps de 79.25 segons i 12 punts de penalització. A la prova d’1.20 metres, tres conjunts van finalitzar sense cometre errors, establint Albert Hermoso i Nereo CP el millor temps amb un total de 66.14 segons, seguit d’Oriol Pradells, que amb Weyden i Diablo Zaga, va establir el segon i tercer millor temps, respectivament.

 

CST Ponent_de_Termens2Albert Hermoso, va a tornar a repetir victòria en aquesta ocasió sobre 1.10 metres. Hermoso, va obtenir el triomf amb Mirla amb un temps de 67.21 segons, mentre que amb Hito va aturar el crono en 68.44 segons. El podi el va completar, Jordi Castarlenas amb Silverstone 18 amb un temps de 74.87 segons. Molt emocionant va ser la prova corresponent a 1.00 metre, que es va decantar per un segon de diferència. El triomf va recaure en Aleix Ramón amb Gildha amb un temps de 60.27 segons, seguida d’Ester Carrió amb Iñan (61.66 segons), mentre que el podi el completava, Marina Guardiola amb Gol Dream. A 0.90 metres, l’amazona, Ingrid Farnell obtenia la primera posició amb un temps de 81.62 segons amb Nana, seguida de Cristina Siegrist i Cassina II amb un temps de 86.92 segons i 1 punt de penalització, tancant el podi, Antonio Escola amb Gaditano V 15,68% amb un temps de 78.76 segons i 4 punts de penalització. En 0.80 metres, fins a 9 conjunts van finalitzar sense errades, establint, Marçal Piró amb Spirit el millor temps amb 59.74 segons, amb Rubén Martínez amb Cendra a la segona(60.57 segons) i Javier Burgues a la tercera també muntant a Cendra (65.06 segons).

 

 

El concurs es va completar amb les proves de 0.60 i 0.40 metres, i a on els més joves van demostrar les seves evolucions a lloms dels seus cavalls. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI