El RCPB estrena la temporada 2014 amb la celebració d’un CSN2*

  • Published in

DSC 16061El Real Club de Polo de Barcelona estrenarà aquest cap de setmana la seva nova temporada amb la celebració d’un concurs de Salts Nacional i que en aquesta ocasió serà de categoria CSN2* i que comptarà amb la presència de més de 150 cavalls i 70 genets.


Entre els genets que ja han confirmat la seva presència en aquest concurs nacional destaca la participació de genets i amazones com Miriam Garcia-Amado, Elizabeth Goyoaga, Daniel García Giró, Marc Boncompte, Tino Torres, Gonzalo D’Almeida, Inma Roquet, Estrat Mateu o Primitivo Nieves entre d’altres.

 

Aquest concurs es desenvoluparà a la pista olímpica del centre barceloní i en aquesta ocasió la directora tècnica de la competició serà Elena Boix, que dissenyarà els diversos recorreguts d’un total de setze proves, que tindran alçades compreses entre els 0.80 metres de les proves complementàries, destinades a cavalls i genets i novells, i l’1.30 metre de la prova gran. La prova més important del concurs serà el Gran Premi, que es desenvoluparà el diumenge a les 13.00 hores aproximadament. En aquest concurs nacional, el jurat estarà format per Àngel Vilches, com a President, José Luis Ibañez com a Vocal, Maria Rosa Bonavia, exercirà de Comisaria, Elena Boix serà la Cap de Pista amb Alejandro Ramos com a Auxiliar, Francisco Madrid serà el Veterinari i Cristina de Olano actuarà com a Delegada Federativa.


El concurs s’iniciarà tots els dies a partir de les 10.00 hores i s’allargarà de forma continua durant tota la jornada i l’accés a les instal.lacions serà gratuït.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI