Cristina Buti amb Matyss de l' Aubrée , guanyadora del Gran Premi del CSN2* del RCPB

  • Published in

Cristina Buti1La jove amazona catalana , Cristina Buti ,que competia a lloms de Matyss de l’Aubrée, es va imposar a la prova més important del CSN2 * disputat durant el cap de setmana a la pista olímpica del Real Club de Polo de Barcelona.


El binomi guanyador va passar juntament amb quatre binomis més el desempat, en una prova iniciada per un total de 32 conjunts. En el desempat el millor recorregut va ser el protagonitzat per l’amazona catalana a l’establir un temps final de 42.36 segons. El segon millor temps va ser pel binomi format per Marc Boncompte i Capricho de Champion, amb un temps de 45.81 segons. El tercer millor crono va ser l’establert per Ignacio Zegrí i Greta, amb un temps final de 45.68 segons, però una errada en un dels obstacles el va fer acumular 4 punts de penalització que van ser claus perquè finalitzés en cinquena posició. D’aquesta manera, el quart millor temps en el desempat, l’establert per l’amazona, Inma Roquet amb Ilanta del Maset, va ser qui finalment ocuparia la darrera posició del podi. Finalment, Patricia Miret amb Genesis Van de Neerheide, finalitzaria quarta amb un temps de 46.53 segons.

 

La jornada dominical del concurs, es va iniciar amb la prova d’1.20 metres, de velocitat i manejabilitat. Vicent Goehrs, muntant a Latino des Leus, va ser el més ràpid, seguit d’Àlvaro Zambrano amb Chicago, que es va quedar a les portes del triomf al finalitzar a poc menys de 4 segons del guanyador. El conjunt format per Francesc Martí amb Quickly D’Yvuelle, va finalitzar tercer amb un temps de 60.58 segons.

 

A la prova d’ 1,30 m , també de velocitat i manejabilitat es va imposar el jove José María Falcones amb Tebertha , amb un temps de 62.23 segons, seguit per Eduardo de Aysa i Vincenzo, amb un temps de 66.87 segons, tancant el podi, Herminia Torelló amb Flash, amb un recorregut d’un temps de 67.52 segons.

 


Finalment, Teresa Ballester es va imposar a la prova d’1.10 metres, muntant a Gaston AZ i amb un temps de 62.15 segons. La segona posició va ser per Marta Gras amb Sweet Nimmerdor, amb un temps de 63.44 segons, tancat el podi Theo Chulia amb Albin (64.34 segons).

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI