Blai Capdevila s’imposa en el CSN3* del RCPB

  • Published in

Blai CapdevilaEl català, Blai Capdevila, ha estat el gran triomfador del CSN3* que s’ha celebrat aquest cap de setmana a les instal.lacions del Real Club de Polo de Barcelona, després d’imposar-se en el Gran Premi a lloms d’Ubine Jambo.

 

En aquesta prova, es van donar cita un total de trenta binomis, i on únicament van poder classificar-se pel desempat  vuit conjunts. En el desempat, el millor temps va ser l’establert per Blai Capdevila i Ubine Jambo, amb un temps de 39.26 segons, superant el també federat català, Jesús Garmendia, que amb Vulcano, es classificaria en segona posició a menys de dos segons del guanyador, després de finalitzar la prova amb un temps de 41.85 segons. El podi de la prova el va completar, Gonzalo de Almeida, que competint amb Saptools Twiggyka va fer el recorregut en un temps de 42.82 segons.

 

A la prova d’1.30 metres, de dues fases especials, el triomf va ser per Sergi Segura amb Silverstone,després de superar  a Carlos Catalán amb Lord Liberty i a Herminia Torelló amb Flash, segon i tercer respectivament. A la prova d’1.20 metres, de dificultats progressives, l’amazona, Teresa Ballester, s’imposava a lloms de Gastón AZ, seguida per Alejandro Fernández Batlle amb Wai-Takki, tancant el podi, Sofia Ezcurra amb Sarinha. També va haver triomf femení, en la categoria d’1.10 metres, en aquesta ocasió gràcies a la victòria d’Eulàlia Torres amb Huma (64.62 segons), seguida de Romane Baudat amb Crocketown Silver (66.91 segons) i de Sofia Font amb Flash (67.28 segons). Finalment, a la prova d’1.00 metre, Eric Estrada i Nicotine Des Coteaux, s’imposaven amb un temps de 62.24 segons, per davant de Sira Martinez amb Silken Shadow II (62.85 segons) i de Lucas Roca amb Dorien (64.38).   

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI