L’Open celebrarà la segona jornada de la Lliga Catalana de Ponis

  • Published in

IMG 9436_8Aquest proper cap de setmana, les instal.lacions de l’Open Sports Club a la ciutat de El Prat del Llobregat, seran escenari d’una nova jornada de la Lliga Catalana de Ponis i que estarà dedicada únicament la disciplina de Salts d’Obstacles.


A més del concurs de Ponis, també es realitzarà conjuntament un concurs territorial de Salts. Els participants de la Lliga de Ponis, tindran un total nou proves oficials, i que correspondran a les categories de Ponis A (0.60), Ponis A2 (0.45), Ponis B (0.85), Ponis B2 (0.70), Ponis C (1.00), Ponis C2 (0.90), Ponis D (1.15), Ponis D2 (1.05) i Ponis D-GP (1.25). En quant el concurs territorial de Salts, es realitzaran un total de cinc proves oficials i una de no oficial. De les oficials, els binomis s’enfrontaran a obstacles entre els 0.60 metres, de la prova més petita, fins a l’1.20 metres de la prova gran. La prova no oficial tindrà una alçada d’1.30 metres.

El jurat de camp d’aquests concursos estarà format per Leonor Brozgol, com a Presidenta, Elena Boix, actuarà com a Cap de Pista, Àngel Vilches serà Vocal i Jordi Pontes exercirà de Delegat Federatiu.A continuació podeu descarregar-vos els horaris previstos per aquest concurs en el següent document:

Horari_Lliga_ponis__CST_15_feb_2014.pdf

 

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI