133 sortides a pista en el CST0*+CSTP de l’Open Sports Club

  • Published in

maricabreL’Open Sports Club, va organitzar aquest cap de setmana un doble concurs de Salts d’Obstacles, un de categoria CST0* i un altre corresponent  a la Lliga de Ponis (CSTP), que va reunir a un important nombre de participants que van protagonitzar un concurs molt emocionant.

 

En el concurs de Ponis, es van celebrar un total de nou proves, obrint la competició la prova destinada a Ponis A1, a on Violeta Pons s’imposava a lloms de Manzanita amb un temps de 70.81 segons i en Ponis A2, Meghan Ram, amb Cador de Tulipiere, s’imposava amb un temps de 89.66 segons. En la categoria destinada a Ponis B1, el millor conjunt va ser el format per Alexandra Banchs amb Lluvia, amb un temps de 53.5 segons, seguida de Martina Egea amb Mona, amb un temps de 58.5 segons, i en tercera posició Joan Caminal amb Connie, després d’aturar el cronòmetre en 61.56 segons. En Ponis B2, l’amazona, Inés Esteban, va imposar-se amb molta solvència a la resta de participants, després d’establir un temps de 57.03 segons. La segona posició de la prova va recaure en el binomi format per Montse Marti i Snow (68.5 segons) i per Athina Korontini amb Valentino (69.5 segons), en la tercera. En Ponis B3, Marina Garcia, muntant a Dixie, finalitzaria en primera posició amb un temps de 83.91 segons.

 

En les proves destinades a Ponis C, en C1, la victòria va ser Coraima Garcia amb Fittipaldi, amb un temps de 59.96 segons, seguit de Lucas Roca amb Dorien amb un temps de 62.84 segons, i en tercera posició es classificaria finalment el conjunt format per Andrea Sola amb Pipo (63.38 segons). En Ponis C2, Joan Caminal s’imposava a la resta de competidors a lloms de Quoll, establint un temps de 53.6 segons, seguit d’Ariana Gola amb Aladin (58.94 segons) i de Maria Comella amb Bonus (62.66 segons), en segona i tercera posició, respectivament. Finalment, en Ponis C3, Africa Gibert amb Loira, aconseguia la primera posició, superant a Astrid Mirangels amb Mister de Bram. En Ponis D, es van realitzar dues proves oficials, i que van correspondre a Ponis D1 i D2. A la primera, el millor conjunt va ser el format per Marta Gras amb Sweet Nimmerdor amb un temps de 64.65 segons, seguit de Pol Chicote amb Calamardo (68.12 segons) i de Theo Chulia amb Albin, que va realitzar el seu recorregut en un temps de 71.72 segons.Finalment, el concurs de Ponis, es va completar amb la prova de Ponis D2, a on Sira Martínez amb Silken Shadow, s’imposava amb un temps de 62.68 segons, superant en aquesta ocasió a Sofia Font amb Flash, que es va classificar en segona posició amb un temps de 66.13 segons, mentre que el podi el va completar Eulàlia Torres amb Huma, amb un temps de 61.60 segons i 8 punts de penalització.

 

En el CST0*, es van desenvolupar un total de sis proves oficials. En la prova més petita del concurs, la corresponent a 0.60 metres, únicament es va registrar la participació de Tamara Bellido amb Itaca, amb un temps de 69.57 segons. En 0.80 metres, la millor actuació va ser la conformada pel binomi format per Tamara Bellido amb Itaca, que va realitzar la seva prova en un temps de 68.5 segons, superant a Sara Torello amb Tornado, amb un temps de 74.69 segons, mentre que la tercera posició va ser finalment per Sandra Martin amb Brinc (75.44 segons). A la prova d’1.00 metre, el millor conjunt va ser el format per Natalia Garcia amb Folisco, amb un temps de 70.31 segons, seguida de Malena Krasnov amb Parisis (72.62 segons), mentre que el podi el va completar Ines Itarte amb Cacique amb un temps de 78.55 segons.

 

A la prova destinada a 1.10 metres, el millor conjunt va ser el format per Gonzalo Márquez amb Twan, amb un temps de 64.12 segons, seguit de Violeta Torras amb Zugspitze amb un temps de 64.87 segons,  tancant el podi el conjunt format per Ignacio Martínez amb Zostella (66.29 segons). En l’alçada d’1.20 metres, la victòria va ser per Alexandra Antonin amb un temps de 64.71 segons, seguida de Francesc Martí amb Quickly,que va finalitzar la seva participació amb un temps de 66.88 segons,tancant el podi el binomi format per Estrat Mateu amb Vida del Maset, amb un temps de 68.9 segons. Finalment, el concurs es va completar amb la prova d’1.30 metres, a on Blai Capdevila es va proclamar campió a lloms d’Amor Van Het Lindehof, amb un temps de 71.56 segons, seguida de Maria Cabré amb Carinus, amb un temps de 73.16 segons i un punt de penalització,tancant el podi Patricia Miret amb Hinneke amb un temps de 75 segons i 1 punt de penalització. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI