Gemma Tuset aconsegueix el triomf en la prova gran del CST0* de Bàscara

  • Published in

Carlota NordfeldtL’ Hipòdrom de Bàscara va acollir un nou concurs de Salts Territorials, que en aquesta ocasió era de categoria CST0* i que va tenir un total cinc categories i on a la prova gran destinada a 1.20 metres, va tenir a Gemma Tuset com a la seva guanyadora.

Com dèiem a la prova gran, la corresponent a 1.20 metres, l ‘amazona, Gemma Tuset, que competia a lloms de Blue Note, va conquerir la primera posició amb un temps de 56.91 segons. A poc més de sis segons, es va classificar, Pau Casas, que muntant a Frulia, va tancar el seu concurs amb un temps de 62.97 segons, amb un recorregut conservador però que el va permetre pujar a la segona posició després de finalitzar sense faltes la seva participació. Millor temps va establir Xavi Artigas amb Calipsa, que va tancar el seu concurs amb un temps de 59.75 segons, però va acumular quatre punts de penalització que van ser fonamentals per perdre la segona plaça del podi.


En la prova corresponent a 1.10 metres, fins a vuit binomis van finalitzar el seu recorregut sense faltes, per aquest motiu el temps va ser determinant per conèixer la classificació definitiva. En aquest sentit, el millor temps va ser l’aconseguit per Carlota Nordfeldt que amb Precious, va aconseguir finalitzar el seu recorregut en un temps de 57.32 segons. En un temps de 58.63 segons, es va classificar en segona posició el conjunt format per Gemma Tuset i Blue Note, completant el podi, Julia Godori amb Mr. Chavadier amb un temps de 61.75 segons. A la prova d’1.00 metres, també vuit conjunts van finalitzar la seva participació sense penalitzacions i on novament Carlota Nordfeldt amb Precious, van aconseguir el millor temps, en aquesta ocasió realitzant un temps de 60.19 segons. Per darrera de Nordfeldt es va classificar el binomi format per Anna Bosch amb Gypso, amb un temps de 63.50 segons, tancant el podi de la prova el conjunt format per Marta Rovira amb Hunifrou de Tanoe, amb un temps final de 63.71 segons.


Força igualada també va ser la prova de 0.80 metres, on set binomis van finalitzar la seva participació sense faltes. Entre aquests, el millor va conjunt va ser el format per l’amazona, Mar Vilalta i Timon, amb un temps de 49.09 segons. A cinc segons de la guanyadora es va classificar, Vanessa Muscolino amb Perdita amb un temps final de 54.81 segons. La darrera posició d’honor va recaure en Yorg Van der Eynden amb Cashemire d’Azur, amb un temps de 56.06 segons. Finalment, a la prova de 0.60 metres, quatre binomis van compartir ex-equo la primera posició, demostrant les seves evolucions a lloms dels seus cavalls.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI