Elisabeth Goyoaga conquereix el Gran Premi del CSN2* del R.C. de Polo

  • Published in


Elizabeth GoyoagaL’amazona catalana, Elisabeth Goyoaga, ha aconseguit el triomf en el Gran Premi del CSN2* del Real Club de Polo de Barcelona, després de realitzar el recorregut a lloms de Elinck amb un temps de 44.04 segons, superant per només nou centèsimes a Ignacio Zegrí.

La prova reina del concurs, va tenir un final molt emocionant i que es va decidir per un molt estret marge de temps. Com dèiem, Goyoaga amb Elinck, va ser el millor conjunt dels vuit que van classificar-se pel desempat amb un temps de 44.04 segons, seguit d’Ignacio Zegrí, que muntant a Greta, va tancar la seva participació amb un temps de 44.15 segons, tancant el podi, el també genet del Real Club de Polo, Daniel Garcia Giró, que amb Cordaat Z, va finalitzar amb un magnífic temps de 44.28 segons.


A la prova d’1.30 metres, el millor temps va ser l’aconseguit per Maria Cabre amb Carinus (67.88 segons), seguida de l’amazona, Alejandra Fransitorra amb Ramira en la segona posición amb un temps de 65.64 segons, tancant el podi, Maria Eugènia Zegrí, que a lloms d’Opa ‘KB va tancar el seu concurs amb un temps de 66.41, segons. En 1.20 metres, el binomi format per Antonio Hidalgo i Hallifax se’n van endur la victoria després de fer el recorregut en 66.43 segons, seguida de Carla Samaniego amb Findorada VD Peerdenhoeve amb un temps de 67.12 segons, tancat el podi, Eugenio Corell amb Albatros de Katy amb un temps de 62.03 segons. Finalment, la jornada dominical es va completar amb la prova d’1.00 metre, conquerida per Martina Slovakova amb Balantajs, amb un temps de 60.46 segons, seguida en la segona posició per Laura Zamora amb Romulus du Fraigneau amb un temps de 67.48 segons, tancant el podi, Michaela Windisch amb Vandadel (69.49 segons).

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI