Convocatòria de Genets Juvenils que volen optar al Grup d’Alta Competició

  • Published in

bg3La Direcció Tècnica de Salts de la RFHE, a proposta de l’Entrenador Nacional de Menors, Henk Nooren, ha convocat a tots els genets i amazones de categoria Juvenil del Grup Inicial de Treball d’Alta Competició a una concentració en Competició que està previst celebrar-se coincidint amb el Campionat d’Espanya Absolut i de Joves Genets a les instal.lacions del Real Club de Polo de Barcelona del 3 al 6 d’Abril.


Aquesta concentració estarà oberta també a aquells altres genets i amazones que fins ara no han estat inclosos a les concentracions que s’han fet fins a la data. Per aquest motiu els interessats hauran de dirigir-se per e-mail a: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. , manifestant el seu interès per formar part d’aquest grup. Tots els juvenils assistents, hauran de participar en les tres proves complementàries d’1.40 metres amb la finalitat de poder observar el seu nivell de progressió en la pròpia competició.


L’assistència a aquesta competició es obligatòria para tots aquells genets que opten a entrar en el Grup Definitiu d’Alta Competició, del que sortiran els membres dels Equips Nacionals que representaran a Espanya en els CSIO que es designin com a preparació i el Campionat d’Europa d’Arezzo. Tots els cavalls, seran avaluats també pel veterinari de la RFHE. Després de la valoració de la participació de tots els binomis, amb posterioritat a aquesta competició, es farà pública el llistat de Genets del Grup d’Alta Competició.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI