El Real Club de Polo es prepara per organitzar el Campionat d’Espanya de Salts

  • Published in

Antonio Mariñas_2Per tercera temporada consecutiva, el Real Club de Polo de Barcelona, acollirà una nova edició del Campionat d’Espanya de Salts d’Obstacles, de les categories Absoluta i Joves Genets, i que enguany arribarà a la seva 53ª Edició.

 Emmarcat dins els actes de la Barcelona Equestrian Challenge, del 4 al 6 d’abril, els millors genets i amazones del panorama nacional s’enfrontaran a les pistes del centre barceloní, amb l’objectiu d’aconseguir l’ apreciada medalla d’Or i el corresponent títol de Campió d’Espanya. En aquesta edició participaran en la categoria Absoluta un total de quaranta quatre binomis, mentre que per la classificació destinada a Joves Genets competiran un total de vint conjunts.

Recordem que la temporada passada, i a les mateixes instal.lacions del centre barceloní, es va proclamar campió el genet, Antonio Mariñas, muntant a Cash a Go, deixant la medalla d’argent per a Sergio Álvarez Moya amb Zipper, recaient el bronze en Borja Fernández-Tubau amb Levado.  La competició en la seva edició número 53 del Campionat , començarà el dijous 4 d'abril amb una Primera Prova qualificativa de velocitat i manejabilitat i es prolongarà fins diumenge amb la disputa de la Gran Final del Campionat que es desenvoluparà en dues mànegues .

A més de les proves dels dos Campionats d’Espanya, en aquesta ocasió també es correran proves complementàries sobre alçades d’1.20 metres, 1.30 metres i 1.40 metres, acollint d’aquesta manera el centre barceloní a més de dos-cents seixanta cavalls en un cap de setmana que es presenta molt emocionant.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI