Triomf d’Albert Benet en el CST0* del C.E. de Ponent

  • Published in


albertbenetEl Club Eqüestre de Ponent, a la localitat lleidatana de Térmens, va acollir aquest darrer cap de setmana un nou concurs de Salts d’Obstacles de categoria CST0*, que va tenir una participació superior a la seixantena de binomis.


En total es van celebrar set proves, amb alçades compreses entre els 0.40 metres, de la prova complementària més petita, i fins l’1.20 metres de la prova gran. En aquesta, el triomf va ser per Albert Benet, que a lloms de Princekal, va finalitzar el seu recorregut sense faltes amb un temps de 72.10 segons, en una prova on fins a quatre binomis van realitzar el seu itinerari sense faltes. En segona posició es va classificar, Sergi Segura, que muntant a Cassiana es quedava a les portes de la victòria amb un temps de 73.24 segons, superant per només cinc dècimes el tercer classificat, Albert Hermoso que amb Mirla CP, s’havia de conformar amb la tercera posició amb un temps de 73.73 segons.  Precisament, Albert Hermoso, tornaria a pujar al podi a la prova d’1.10 metres, però en aquesta ocasió ho feia en la primera posició. Hermoso s’imposava a lloms d’Artillero amb un temps de 75.57 segons i sense cap errada. A tretze segons del guanyador, es classificava en segona posició Sergi Segura amb Quickboy amb un temps de 88.69 segons, tancant el podi, novament Albert Hermoso, que en aquesta ocasió sortia a pista muntant a Talisma, amb un temps espectacular de només 65 segons, però una errada en un salt el va condemnar a la tercera posició a l’acumular quatre punts de penalització. A la prova sobre 1.00 metre d’alçada, fins a tres conjunts van finalitzar la seva participació sense cometre cap errada, sent Jordi Castarlenas el guanyador de la prova, ja que a lloms de Comanche va aturar el cronòmetre amb un temps de 63.68 segons. A gairebé 19 segons del temps guanyador, es classificava Albert Hermoso, en aquesta ocasió muntant a Pincho CP amb un temps de 82.63 segons. El podi de la prova el va tancar el propi Hermoso, que a lloms de Friendly Game aconseguia un temps de 85.90 segons.


La prova més disputada, per l’alt nivell de participació amb un total de 22 sortides a pista, va tenir a Iris Cuchi com a guanyadora de la prova. Cuchi, que muntava a Darius, va aconseguir el triomf després de finalitzar el recorregut sense faltes amb un temps de 56.15 segons. En segona posició es va classificar Marçal Piró amb Spirit (58.57 segons), mentre que la darrera posició del podi requeia en Marina Guardiola amb Loupy amb un temps de 61.46 segons. A la darrera prova oficial del concurs, la corresponent a 0.60 metres, fins a vuit conjunts van compartir ex-equo la primera posició.


El concurs es va tancar amb les dues proves complementàries i que corresponien a 0.90 metres i 0.40 metres. A la primera el triomf va ser per Marçal Piró amb Spirit amb un temps de 70.23 segons, seguit de Marina Pont amb Ivori (75.98 segons) i de Judith Sales amb Xerman amb un temps de 85.32 segons. A la corresponent a 0.40 metres, Ares Prats i Carlota Marques van compartir ex-equo la primera posició.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI