Manuel Añón, nou campió d’Espanya de Salts d’Obstacles

  • Published in

 

Entrega AbsolutoEl genet gallec, Manuel Añón, es va proclamar nou Campió d’Espanya de Salt d’Obstacles en la categoria Absoluta, després de conquerir la medalla d’Or a lloms de Baldo DS. El millor català classificat va ser Blai Capdevila, que va finalitzar en cinquena posició.

 

El nou campió d’Espanya, va completar les dues mànegues de la prova definitiva sense faltes, permetent a Añón, imposar-se a la resta dels 13 binomis de la competició. El madrileny, Santiago Núñez, que iniciava la darrera proba en cinquena posició, va cometre dues faltes a la primera part de la final a lloms de Quarela de Toscane acumulant un total de 8 punts de penalització i un temps de 54.27 segons. L’andalús, Luis Plaza que competia a lloms de Carlanka, va obtenir el bronze, després de finalitzar el campionat amb un acumulat de 8 punts de penalització i un temps de 58.49 segons. El millor català classificat en aquesta prova va ser Blai Capdevila, que va finalitzar en cinquena posició amb un temps de 53.83 segons, però va acumular un total de 16 punts de penalització, que el va fer perdre les opcions de medalla.

 

Entrega JJA més de la categoria Absoluta, també es va realitzar el Campionat corresponent a Joves Genets. El nou campió d’Espanya és el genet canari, José Fumero que a lloms de Davinia va realitzar una prova perfecte, no cometent cap errada i establint un temps de 68.22 segons, seguit en la segona posició pel mallorquí, Bartolomé Mayol que muntant a Macaco, va realitzar el seu recorregut en un temps de 66.29 segons, però va acumular un total de 5 punts de penalització. El bronze va recaure finalment en el gallec, Gonzalo Añón, que a lloms de Tobías, va acumular un total de 8 punts de penalització amb un temps de 65.01 segons. El millor resultat català en Joves Genets, va ser per l’amazona, Katia Caubó, que muntant a Canturada, va finalitzar en cinquena posició amb un temps final de 64.83 segons i 13 punts de penalització.  També cal destacar la sisena posició de Blanca Gil amb Zafou Hold up Premier i la vuitena de Gianluca Angoy amb Elton Van de Zonneweide.

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI