La catalana Paola Amilibia seleccionada per participar en el CSIO5* Furusiyya League de La Baule

  • Published in

paola amilibiaL’amazona catalana, Paola Amilibia, ha estat seleccionada per la Comissió Tècnica de la Real Federación Española de Hípica com a membre de l’equip espanyol que participarà properament en el CSIO5* Furusiyya League de La Baule (França).

 

La Comissió Tècnica de la RFHE, formada per l’entrenador nacional, Eric Van der Vleuten i pel Director de Salts i Cap d’Equip, Marco Fusté, han seleccionat a un total de cinc binomis per concursar en la segona etapa de la Furusiyya League 2014, i on destaca la presència de Paola Amilibia muntant a Notre Star de la Nutria. A més de la catalana, també han estat seleccionats, Sergio Álvarez amb Carlo 273, Eduardo Alvarez Aznar amb Rockefeller, Manuel Fernández Saro amb Darius i Gonzalo Añon amb Qlamp de L’Ivraie.

 

La Baule, serà la segona etapa de la Furusiyya League i el segon dels quatre concursos en el que l’equip espanyol lluitarà per obtenir els punts necessaris per poder mantenir un any més la permanència a la primera divisió europea. L’equip nacional, s’enfrontarà els combinats d’Irlanda, Suïssa, Bèlgica i França. A més, en aquesta ocasió han estat convidats per participar els equips del Regne Unit, Holanda i Brasil.  

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI