Doble concurs Nacional de Salts en el Polo

  • Published in

Margaret MolletEl Real Club de Polo tornarà a gaudir dels millors binomis nacionals de Salts d’Obstacles, en un doble concurs nacional de categoria 4 estrelles (CSN4****) que es realitzaran els caps de setmana del 6 al 8 i del 13 al 15 de juny de 2014.

 

El primer cap de setmana, el concurs es dividirà en tres jornades, i tindrà dotze proves oficials, i tres de complementàries, realitzant-se d’aquesta manera un total de quinze proves, amb alçades de l’1.10 metres, de les proves més petites, fins a l’1.45 metres del Gran Premi, prova que tancarà el concurs i que es farà el diumenge. Les tres proves complementàries d’aquest primer CSN4**** tindrà una alçada d’1.00 metre. En aquest concurs, el jurat estarà conformat per José Luis Ibañez, com a President, amb Cristina de Olano i Angel Vilches com a Vocals, Rosa Bonavia serà la Comissaria del concurs, Elena Boix actuarà com a Cap de Pista, amb Maite Guaita com a Auxiliar, Francisco Madrid serà el Veterinari Oficial i Rafael Sánchez actuarà com a Delegat Federatiu.

 

El segon CSN4****,  es disputarà en tres jornades, concretament entre els dies 13, 14 i 15 de juny. De la mateixa manera que en el concurs anterior, en aquest també es desenvoluparan dotze proves oficials i tres complementàries, realitzant-se d’aquesta manera un total de quinze proves. El primer dia, tindran lloc les proves d’1.10 i 1.20, totes dues de dues fases, d’1.30 i d’1.40, juntament amb una complementària d’1.00 metre. El segon dia de competició, les alçades dels obstacles seran les mateixes, però variaran els barems, destacant la prova d’1.20 metre de dificultats progressives i la prova d’1.40 metre de dues fases. Finalment, el diumenge dia 15 es realitzaran les darreres proves del CSN , amb alçades entre l’1.10 metres i l’1.45 m., del Gran Premi. En aquest concurs, la Presidenta del Jurat serà Cristina Olano, amb José Luis Ibañez, Angel Vilches i José M. Rosillo com a Vocals, Rosa Bonavia exercirà de Comissaria, Elena Boix serà la Cap de Pista, amb Alejandro Ramos com a Auxiliar, Francisco Madrid actuarà com a Veterinari i Enrique Rey serà el Delegat Federatiu. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI