Joel Vallés s’imposa en el GP del CSN1* del C.E. Torredembarra

  • Published in

CSNtorredembarraEl genet català, Joel Vallés, va ser el gran protagonista del CSN1* del Centre d’Equitació Torredembarra després d’endur-se’n la primera i segona posició en el Gran Premi que es va celebrar el diumenge sobre una alçada d’1.30 metres.

En total, i entre els dos dies de competició, es van realitzar sis proves oficials. A més de la victòria de Joel Vallés en el Gran Premi, també van aconseguir triomf Carla Samaniego, Diana Catalan i Laura Farres. En el Gran Premi, Joel Valles a lloms de Cassanto, va aconseguir la victòria amb un temps en el desempat de 31.00 segons,  establint ell mateix el segon millor temps, en aquesta ocasió muntant a Antares, amb un temps d e35.02 segons i 8 punts de penalització, tancant el podi l’amazona Diana Catalan, que a lloms de Waldo, va realitzar un temps de 54.65 segons i 23 punts acumulats.

 

CSNtorredembarra2A la prova d’1.20 metres del diumenge, de dificultats progressives,  el millor binomi va ser el format per Carla Samaniego i Findorada VD Peerdenhoeve, amb un temps de 63.45 segons i un acumulat de 65 punts, seguida de Joel Valles amb Naval M, que amb un temps de 69.60 segons i 62 punts acumulats, aconseguia la segona posició, mentre que Laia Rodríguez amb Lady Don’t Mind, obtenia la tercera posició amb un temps de 70.35 segons i 61 punts acumulats. La jornada del diumenge es va completar amb la prova destinada a 1.10 metres, i on fins a cinc conjunts van compartir ex-equo la primera posició.

 

A les proves del dissabte, els millors resultats van ser els obtinguts per Diana Catalan i Laura Farres. A la prova amb més dificultat, la corresponent a 1.30 metres, el millor recorregut va ser el realitzat per Diana Catalan amb Waldo, amb un temps a la segona fase de 31.58 segons, seguida per Mauro Bolioli amb Ineta del Maset, en la segona posició amb un temps de 33.67 segons, tancant el podi, Joel Valles amb Casanto, amb un temps de 34.27 segons i 4 punts de penalització. A 1.20 metres, el millor conjunt va ser el format per Laura Farres amb Narym, amb un temps en el desempat de 30.16 segons, seguida de Laia Rodríguez amb Lady Don’t Mind, amb un temps de 31.75 segons, tancant el podi David Crusat amb Kid de Pals, amb un temps de 34.11 segons. Finalment, el concurs es va completar amb la prova d’1.10 metres, a on fins a vuit conjunts van compartir ex-equo la primera posició.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI