Bons resultats catalans en el CSIO Menors del Club de Campo Villa de Madrid

  • Published in

katia caubo1El CSIO Menors que va organitzar el Club de Campo Villa de Madrid, va tenir accent català gràcies a la bona actuació dels genets i amazones catalans, que van aconseguir pujar el podi en diverses proves del concurs, destacant les actuacions de Blanca Gil, Gianluca Angoy, Katia Caubó i Theo Chulia.

 

En el Gran Premi Joves Genets, la catalana Blanca Gil va viure un intens frec a frec contra José Juan Fumero. La catalana, que muntava a Sir du Rouge Cloitre va superar en temps a José Juan Fumero. Gil, va establir un temps en el desempat de 38.34 segons, però una errada en un dels salts, la va condemnar a la segona posició amb un total de 4 punts de penalització, mentre que Fumero finalitzava el seu recorregut sense faltes i amb un temps de 38.68 segons. En aquesta prova, el també català, Gianluca Angoy, va aconseguir la tercera posició muntant a Elton Van de Zonneweide, amb un temps de 90.62 segons i 1 punt de penalització per excés de temps. Tot i aquesta penalització, Angoy va superar a la resta de participants, ja que fins a tres binomis van rebaixar el seu temps però aquests van acumular entre 4 i 8 punts de penalitzacions.

 

A la categoria de Joves Genets Small Tour, Blanca Olivé va tornar a pujar el podi, novament en la segona posició, en aquesta ocasió muntant a Zafou Hold Up Premier. Olivé va ser superada en aquesta ocasió per Alvaro Sánchez-Arcilla, que amb Cira 25 va finalitzar la prova amb un temps de 66.61 segons, mentre que la catalana aturava el crono en 69.10 segons. El podi el va completar la catalana, Katia Caubó, que amb Royal Duchess va classificar-se amb el tercer millor temps amb un total de 69.55 segons.

 

L’altre podi català va correspondre a Theo Chulia en el Children Gran Premi. El genet català, va aconseguir la segona posició a lloms de Petit Chateau amb un temps en el desempat de 44.57 segons. Chulia, va ser un dels cinc genets que es van classificar pel desempat, però a la fase decisiva del concurs,el català va quedar-se a cinc segons del guanyador, que en aquesta ocasió va ser el binomi format per Carlos Lange amb Lugana S que va establir un temps de 39.03 segons. Dels cinc binomis classificats per aquesta fase, el millor va ser Inés Hernández amb FR Detroit amb un temps de 37.04 segons, però una errada en un dels salts la va condemnar a la tercera posició amb 4 punts de penalització.  

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI