Gonzalo de Almeida amb Wilbowee s’imposa en el Gran Premi del CSN4*.

  • Published in

DSC 54861La darrera jornada del CSN4* que va celebrar el Real Club de Polo de Barcelona, va tenir com a plat fort la celebració del Gran Premi, una prova que va ser conquerida per Gonzalo de Almeida amb Wilbowee, un triomf que va arribar en el desempat. 

Almeida, va lluitar en el desempat amb Margaret Mollet, que competia amb Centora, però l’amazona va patir una caiguda durant el recorregut definitiu que va provocar que no finalitzés el seu recorregut. El podi de la prova gran el va completar Jesús Garmendia, que a lloms de Alquik Revel, va realitzar el millor temps dels quatre conjunts que van finalitzar la participació en aquesta prova amb un punt de penalització.


A la prova corresponent a 1.30 metres, el gran protagonista va ser Sergi Segura Montane, que va conquerir la primera i la segona posició de la prova. El triomf va arribar a lloms de Silverstone 18, amb un temps de 64.06 segons. La segona plaça del podi va ser compartida ex-equo per Sergi Segura Montane i Alfonso Arango. Segura que competia amb Cassiana, mentre que Arango ho va fer amb Tahiti d’Auge, van obtenir el mateix temps amb un total de 65.22 segons, compartitnt d’aquesta manera la segona posició final.
La prova d’ 1.20 metres, va ser per la jove amazona russa, StefaniaBuzykanova, que va conquerir la primera posició a lloms de Flip amb un temps de 73.84 segons. Mar Millanes, va aconseguir la segona posició muntant a Dylan Des Mimosas amb un temps de 78.72 segons, tancant el podi el conjunt format per Alfons Roquet amb Greyci Puigroq amb un temps de 99.99 segons. A la prova d’1.10 metres, el triomf va ser per Ines Itarte amb Cacique amb un temps de 67.72 segons, seguida de Christian Mercier amb Louna Z amb un temps de 71.04 segons, tancant el podi, Francesc Marti amb Badger Hill Quality amb un temps de 73.21 segons. Finalment, la jornada de diumenge es va completar amb una prova sobre 1.00 metre, i que va tenir com a conjunt guanyador el format per Isabela Tomas amb Daddy DJ amb un temps de 63.89 segons, seguit de Carlos Merce amb killbride Boy amb un temps de 64.77 segons, tancant el podi, el binomi format per Alba Masana amb Cartum RC amb un temps de 67.75 segons.


El Real Club de Polo de Barcelona acollirà el proper cap de setmana l'últim concurs previ al descans estival a les seves instal.lacions. Es tracta d'un altre concurs de categoria CSN4 *, que tindrà una participació propera als dos-cents binomis.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI